Kom i gang med at opsamle forbrugsdata på jeres bygninger

Kom i gang med at opsamle forbrugsdata fra jeres kommunale bygninger

Få leveret jeres el-, vand- og varmedata direkte i jeres foretrukne IT-system - helt enkelt. Vi tager hele ansvaret.

Det kan være komplekst at opsamle forbrugsdata fra bygninger, og der er mange overvejelser, I skal gøre jer, inden I går i gang:

  • Kan I få data fra jeres forsyningsselskaber?
  • Hvilket udstyr skal I vælge?
  • Hvilken kommunikationsteknologi er bedst?
  • Er løsningen fremtidssikret?

Med CITYFACTS undgår I at skulle tage stilling til det. Vi håndterer det hele lige fra forhandlinger med forsyningsselskaber eller valg og installation af hardware til integration til det IT-system, I vælger.

Derudover drifter og overvåger vi dataopsamlingen 24/7 og udbedrer fejltilstande, når de opstår. Alt sammen inkluderet i det samme faste månedlige abonnement. 

Kom let i gang

Vi tager ansvaret for forhandlinger med forsyningsselskaber, valg af udstyr, implementering og efterfølgende drift og overvågning.

Brug tid på besparelser

Bruge tiden på at finde energioptimeringer og -besparelser i stedet for at drukne i tekniske udfordringer.

Ingen udbetaling

Vi tager startinvesteringen.
I betaler blot et fast månedligt abonnement, så I får en hurtigere tilbagebetaling.

"Vi vil gerne have et endnu stærkere datagrundlag og et mere nuanceret billede af energiforbruget i vores ejendomme. Det får vi nu. Med dataopsamling fra CITYFACTS kan vi følge forbruget time for time og identificere de vigtigste energibesparende tiltag. Det giver os mulighed for at udnytte vores ressourcer optimalt [...]."

Peter Sarka, Projekt- og Procesleder i Guldborgsund kommune

Vi finder den bedste vej til jeres forbrugsdata

Vi er eksperter i dataopsamling, og vi har mange års erfaring fra målerbranchen. Derfor er vi de helt rette til at finde den bedste vej til jeres data. Inden vi går i gang, så undersøger vi altid, om det er muligt at få forbrugsdata fra forsyningsselskabet i den kvalitet og det format I ønsker, eller​ om det er nødvendigt med opsætning af udstyr lokalt på den enkelte måler.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal CITYFACTS håndtere dialogen med vores forsyningsselskaber?

Vi håndterer hele dialogen med jeres forsyningsselskaber og undersøger, om det er muligt at få forbrugsdata i rette kvalitet og format. I nogle tilfælde er det muligt at få tilstrækkelige data, mens det i andre tilfælde kan kræve indsætning af et modul eller lignende. Vi håndterer det hele og hjælper forsyningsselskaberne med opsætning og eksport af datafiler.

Men vi slipper jer ikke her. Data fra forsyningsselskaber kræver løbende overvågning, vedligehold og udbedring af dataudfald, der blandt andet kan skyldes målerskifte - alt dette klarer vi også.

Hvorfor skal CITYFACTS håndtere vores dataopsamling?

Vi udvælger, installerer og idriftsætter det udstyr, I skal bruge, og sikrer, at data flyder, som det skal.
Men vi slipper jer ikke her. Udstyr og datastrømme kræver løbende overvågning, vedligehold og udbedring af fejltilstande – det klarer vi også.

Er CITYFACTS et energistyringssystem?

Nej, vi er ikke et energistyringssystem. I CITYFACTS er vi eksperter i dataopsamling, hvad end det er fra hardware, forsyningsselskaber eller noget helt tredje. Vores kernefokus er at fjerne udfordringerne ved dataopsamling fra jeres skuldre, så I kan bruge jeres tid på at finde energibesparelser og driftsoptimeringer.

Vi sender til gengæld hellere end gerne data ind i jeres energistyringssystem.

Få et gratis møde med et forsyningsselskab

Lad os hjælpe jer med at undersøge mulighederne for at opsamle data fra jeres forsyningsselskaber.

Vi er eksperter i dataopsamling og har stor erfaring med at håndtere dialogen og stille de rigtige spørgsmål, der kan løsne op for dialogen og det enorme potentiale, der ligger i forsyningsselskabernes store mængde data.

Hvis I gerne vil høre mere om vores tilbud, så udfyld formularen og I vil modtage en mail med flere informationer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Få et gratis møde med et forsyningsselskab

Kunne du tænke dig at blive klogere på jeres muligheder for at opsamle data fra jeres forsyningsselskaber? Det kan vi hjælpe med. Vi tilbyder lige nu et gratis møde med os og et af jeres forsyningsselskaber.

Tilmeld dig vores info-mail og få mere at vide om tilbuddet.