Effektiv og enkel dataopsamling

Effektiv og enkel dataopsamling

Vi arbejder for at gøre jeres vej til data mere enkel.

CITYFACTS er sat i verden for at gøre data let tilgængelige - hvad end det er fra bygninger, byer eller noget helt tredje.

Vi tror på, at indsigt på baggrund af fakta danner grundlaget for at træffe de rette beslutninger. Beslutninger, der kan lede os mod en mere bæredygtig udvikling. Beslutninger, der gør vores verden grønnere.

I CITYFACTS har vi dybdegående branchekendskab og mange års erfaring med IT fra måler-, energi- og forsyningsbranchen. Vores arbejde bygger på 11 års dedikeret opbygning af viden og deltagelse i 60 forsknings- og udviklingsprojekter inden for energi og digitalisering.

Eksperter. Specialister. Nørder. Uanset hvad I kalder os, så er

data en integreret del af vores DNA - og det gør en forskel, når vi skal gøre jeres vej til data enklere.

Vi opsamler de data, I har behov for - hvad enten det er gennem opsætning af udstyr/sensorer eller ved at forhandle med jeres forsyningsselskaber om dataadgang. Vi overvåger og håndterer alt, hvad der har med data at gøre.

På den måde lever vi op til, hvad vi er sat i verden for - netop at gøre data let tilgængelige for jer, så I kan fokusere på at bruge data til at drive udvikling og resultater.

Sammen kommer vi længst ved at gøre, hvad vi hver især er bedst til. Brug jeres ressourcer på det, der virkelig gør en forskel – nemlig handling på baggrund af indsigt.

+ 40 års erfaring

med IT fra måler-, energi- og forsyningsbranchen

+ 60 projekter

inden for digitalisering og energi

35 kollegaer

i ryggen som en del af Insero Horsens

En del af Insero Horsens

Bag CITYFACTS er foreningen Insero Horsens, der vil skabe Danmarks stærkeste tekniske kompetencer inden for energi og IT. Insero Horsens blev etableret i 2008 i en fusion mellem NRGi og Energi Horsens.

Igennem 11 år har Insero deltaget i mere end 60 forsknings- og udviklingsprojekter inden for digitalisering og energi, hvilket har givet os en styrkeposition i at kombinere teori og udviklingsresultater med praktisk virkelighed.

CITYFACTS er et resultat af denne dedikerede opbygning af viden, der idag udmøntes i vores service, der skal gøre dataopsamling lettere for jer.

Som en del af Insero Horsens har vi i CITYFACTS en stab af 35 kollegaer i ryggen med kompetencer inden for digitalisering og IT, softwareudvikling, forretningsudvikling, økonomi og jura. 

Kontakt CITYFACTS

Er I interesseret i at høre mere om dataopsamling? Tag fat i os. Så tager vi en snak om netop jeres behov.
Kontakt os