Esbjerg Kommune indgår aftale med CITYFACTS

Esbjerg Kommune indgår aftale med CITYFACTS

Esbjerg Kommune har indgået en aftale med CITYFACTS om at opsamle og levere data fra 550 energi- og vandmålere på kommunens ejendomme. Målet er at gøre dataopsamling mere effektiv og få endnu større indsigt i de grønne indsatser.

 

”Esbjerg Kommune anvender allerede i høj grad data til at foretage energioptimeringer, men ønsker at styrke deres indsigt i de grønne indsatser ved at få adgang til mere valide data. Vi tilbyder en enklere vej til troværdige data ved at tage hele ansvaret for at opsamle og kvalitetssikre data og i det hele taget sikre, at alt fungerer rent teknisk,” fortæller Flemming Jensen, Senior Director i CITYFACTS. 

Aftalen omfatter en direkte dataintegration med kommunens Facility Management system fra Caretaker Aps. CITYFACTS opsamler data fra kommunens forsyningsselskaber og integrerer efterfølgende data direkte i Caretakers Aps’ IT-system. 

Den høje kvalitet af data, som kommunen fremover vil få leveret af CITYFACTS, betyder, at kommunen har komplet overblik over el-, vand- og varmeforbrug i kommunens ejendomme – det gør det endnu mere ligetil at følge op på de grønne indsatser og se effekterne af kommunens tiltag.

 

Læs mere om dataopsamling fra CITYFACTS

Tag fat i Peter, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde for Esbjerg Kommune.

Peter Bamberg, Senior Account Manager
+45 4270 0355 eller peje@insero.com