Ofte stillede spørgsmål

Hvis I skulle have andre spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os.
Kontakt os

Hvorfor skal CITYFACTS håndtere vores dataopsamling?

Ved at lade CITYFACTS stå for jeres dataopsamling undgår I at skulle stå til ansvar for valg af tekniske løsninger og de udfordringer, det medfører. Vi tager risikoen og hele ansvaret.

Vi udvælger, installerer og implementerer løsningen. Og vi slipper jer ikke her. Vi drifter og overvåger også løsningen løbende, så I får troværdige data, I kan stole på. Alt sammen får I til et fast månedligt abonnement, så I undgår økonomiske overraskelser fra defekte sensorer eller målere eller fra udfald i data.

Hvordan kommer jeg i gang med CITYFACTS?

Det er nemt og enkelt at komme i gang med dataopsamling fra CITYFACTS.
Alt du skal gøre er at svare på tre spørgsmål, så klarer vi resten.

1) Hvad vil du have målt?
2) Hvor skal der måles?
3) Hvor tit skal der måles?

Kontakt os endelig for en videre dialog omkring dine behov.

Kontakt os

Hvem ejer udstyret?

CITYFACTS ejer det udstyr, der opsættes, samt den platform, hvor data opsamles. Ved aftalens ophør har du mulighed for at købe udstyret til en nedskrevet værdi.

Hvem ejer data?

Du ejer selv data, og du kan gøre med dem, som du ønsker.
Du har adgang til platformen 24/7.

Har jeg adgang til data 24/7?

Du har altid adgang til data. Som en del af CITYFACTS løsningen får du et API, der gør dig i stand til at tilgå data på et hvilket som helst tidspunkt.

Hvor ligger data?

Vi har udviklet en Cloud løsning, hvori dine data lagres. Løsningen er udarbejdet i samarbejde med Microsoft og bruger således deres servere, som er placeret i Europa.

Er data sikret ved nedbrud?

Der foretages en backup af alle dataleverancer for at sikre historiske data. Denne backup er baseret på en aftale mellem os og Microsoft, der hoster den anvendte cloudbaserede løsning. Ved aftalens ophør opretholder vi ligeledes en backup af dine data i minimum 12 måneder, så du har god tid til at flytte dem.

Kan CITYFACTS integreres med eksisterende IT-løsninger?

Ja. Som udgangspunkt leverer vi data gennem et API. Kan du ikke selv klare integrationen med det ønskede system, hjælper vi selvfølgelig gerne med dette.

Hvad dækker det månedlige abonnement?

Det månedlige abonnement indeholder alt fra forhandling med forsyningsselskaber til hardware, datakommunikation, dataopsamling og -levering. Derudover dækker det også løbende drift og overvågning af data samt udbedring af fejl, når der opstår dataudfald fra for eksempel defekt udstyr, målerskifte, dårlig forbindelse eller andet.

Det faste månedlige abonnement giver dig:
a) Ingen risiko – vi sørger for leverancen af dine data, og alt hvad dette indebærer
b) En transparent økonomi uden uforudsigelige udgifter
c) En hurtigere tilbagebetalingstid, fordi der ingen udbetaling er

Kan jeg købe udstyret, når aftalen udløber?

Du har altid mulighed for at frikøbe udstyret til en nedskrevet værdi. Vi nedskriver værdien af udstyret med 5% per år efter den bindingsperiode, der er fastsat i din aftale. Nedskrivningsværdien vil fremgå tydeligt af aftalen.

Hvad koster CITYFACTS?

Abonnementsstrukturen er baseret på målepunkter, hvor ét målepunkt omfatter alle de relevante registre, der kan udlæses fra en sensor eller en måler. Den konkrete pris afhænger af setuppet.

Kontakt os for at høre mere om pris.